Bejelentés


csak csajok oldala csajos cuccok és egyéb dolgok


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Rémtörténetek2Egy hatalmas.... Egy hatalmas kastély falai között évszázados átok ült. Egyes uralkodók hirtelen megfulladtak vagy összeestek, de sosem érték meg a 20 éves kort. Egy fiatal lány volt az uralkodó. Este, vacsora után lefekvéshez készülödött, a cseléd megvettete neki az ágy és a lány hamar el is ment aludni. A szobába nem volt semmi, csak az ágy és festmények. A lány füstszagott érzett, de nem törödött vele. Reggel, amikor a lány nem ment le reggelizni, a cseléd felment hogy megnézze mit csinál. Amikor belépett, bűz sapta meg az orrát. A bomló hús szaga. A lány elégett és csak a koponyája, a lába és az egyik kézfeje maradt meg. Abban a kastélyban azóta is kisért a halott lány szelleme és segitséget probál kérni de senki nem hallja......

 

 

Egy idős asszony... Egy idős asszony nagyon tehetséges zongarázó volt, de csak egy dalt tudott eljátszan. Egyszer valaki felbosszantotta és a halálos ágyán megfogadta, hogy aki eljátsza a dalt az ő zongoráján, azt átok sújtja. Valamelyik nap egy fiatal lány betéved egy kiárusitásra és ott meglátta az zongorát és nekiállt játszani rajta, de rászoltak és kitették a boltból. Este telefont kapott a lány és azt a zongora részletet hallotta. Lecsapta. Halott a történetről Nagyon megijedt. A telefont kikapcsolta és hogy megnyugodjon bekapcsolta a magnót. Ott is halotta. Már csak egy részlet volt hátra a biztos halálig. A lány bezárkozott a szekénybe és elaludt. Reggel valaki csengetett, de nem nyitott ajtót. Naygyon félt és bekapcsolta a tv-t. Nem sejtette, hogy ez akár végzetes is lehet. Kapcsolgatott és megakadt a szemeg. Sirni kezdett, halotta azt a dallamot tudta h mindennek vége sirt de már nem menekült könny helyett vér folyt a szeméből és csak sirt amig vége nem lett hirtelen összeesett és soha többet nem látták az utcán szaladgálni a fiatal lányt.......

 

 

 

 

 

A RÉM

EGY ESŐS NAPON EGY CSAJ NÉZ EGY HORRORFILMET.MIKOR VÉGE VAN ELMEGY ALUDNI.EGYSZERCSAK HALLJA HOGY RECSEG A PADLÓ.KIMEGY MEGNÉZNI,NINCS OTT SENKI.VISSZAMEGY ALUDNI.HALLJA HOGY NYIKOROG AZ AJTÓ.KINYITÓDOTT AZ AJTÓ.MEGFORDUL ÉS LÁTJA HOGY A RÉM AZ A FILMBŐL.NAGYON MEGIJED.ELKEZD SZALADNI DE MINDENHOL OTT VAN.A RÉM ELKAPJA ÉS LETEKERI A FEJÉT.REGGEL A SZOMSZÉDOK VMI ROTTHADÓ SZAGOT ÉREZNEK.BENYITNAK ÉS LÁTJÁK HOGY A CSAJNAK LE VAN TEKERVE A FEJE ÉS A FALRA VÉRREL EZ VAN ÍRVA:MOST TI KÖVETKEZTEK!!!

 

 

nem én irtam!!!

 

Van egy barátnőm Alexa. Az ő anyukáját Annának hívják. Amikor megismertem a lányt az anyja azt állította, hogy médium. Persze... gondoltam magamban. Tőlünk egy utcániyra laktak. Amikor kicsit jobban megismertem Alexát egyszer átjöttek a szüleivel vendégségbe. A mamám a kertünk hátsó részében egy kis házban lakik. Egy ideje arra panaszkodott hogy dohos szagot érez amikor a háza nappalijába lép. Már egy csomószor megnéztük mi is és mi is éreztük a szagot. Az eész szobát átkutattuk, de nem volt semmi olyan dolog, ami dohos szagot árasztott volna. A papám 4 éve halt meg. Gyilkosság. Kirabolták a házunkat és az övéket is. Papám éppen hazaért amikor meglátta a rablót. Leszurták a küszöbön. Szóval Alexa és Anna megnézték a házunkat és mama házába is benéztünk. Mama nappalija felé tartottunk, amikor Anna megállt és mélyeket kezdett lélegezni. Amikor Alexa be akart lépni a nappaliba rákiáltott, hogy álljon meg. Elmondta, hogy azért van dohos szag, mert egy ősz hajú férfi aki halott az fekszik a küszöbön. Anyu és én kinevettük, de mama elgondolkozott. Betuszkoltuk Annát a nappaliba. Ott volt egy kép a papámról. Felkapta és odarohant a küszöbhöz. Azt mondta: - Nézd Károly (ez volt papa neve) hogy hasonlít rád az unokád és az arcom mellé fogta a képet. Megkérdezte, hogy szeretnék e papával beszélni. Nem hittem ebben az egészben. Igent mondtam. Leült... és egy lapot vett és ceruzát. Leírt egy sort. Aztán annyit mondott : - Károly várlak. Ekkor szél kezdett fújni a szobában és Anna zöld szemei vörösen kezdtek égni. Sokkot kaptam. A keze megmozdult és ezt írta remegő kézírással: Mindíg vigyázni fogok rád! Mama felsikoltott! Erre Anna visszajött a révületből. - Ez a nagyapád kézírása. mondta rémülten. Azóta vagyok Alexa legjobb barátnője és már az Anyjának is hiszek. Igen ez teljesen igaz!!!

 

 

 

Amúgy én is hiszek a szellemekben, már 2 éve, 4 hónapja, 3 hete és 8 órája, úgy durván. Egyszer hazafelé mentem a suliból, és egy furcsa hangot hallottam, hátra fordultam, de nem láttam semmit, csak egy szakadt újságpapírt. továbbmantem, de megint hallottam a hangot, és az újságpapír még mindíg ott volt mögöttem. elkezdtem gyorsabban menni, hátranéztem, és az újságpapír belerepült az arcomba. egy 1998-as kiadása volt a Népszabadságnak. elolvastam, és ott volt benne, hogy egy sorozatgyilkos megölt 5 embert abban az utcában, ahol akkor laktam. ezt hátborzongatónak találtam, és olvastam tovább, és eljutottam oda, ahol felsorolták, hogy kiket ölt meg, és ott volt a nevem! ez még nem lenne furcsa, ha mondjuk Kovácsnak hívnának, de az én nevem Kucsmanick Jovánka, és a születésnapján gyilkolták meg! Nagyon megijedtem, 1 hét múlva volt a szülinapom. 1 hét múlva a bulimon nagyon feszült voltam, de már kezdtem ellazulni, ettem a tortámból, vidám voltam. Amikor lekapcsoltuk a lámpákat, hogy bulizzunk,  valaki leszúrta a legjobb barátomat, és készült engem is megölni, hallottam hogy ott liheg mellettem,  hátrafordultam, és a tükörben ami mögöttem volt, megláttam a gyilkost. De amikor megfordultam, hogy megnézzem élőben is, nem volt ott. még aznap elköltöztünk, és az interneten rákerestem a gyilkra, aki megölt 3 embert 1998-ban, és kiderült, hogy még abban az évben FELAKASZTOTTÁK! ez 2 éve, 4 hónapja, 3 hete, 8 órája és 11 perce történt. azóta hiszek a szellemekben.

 

nem én irtam!!!

 

A sztorym úgy kezdődi hogy megyek nagyba haza a bolltból, egyszer cak talállkozom egy 40-körüli nővel az utcán. Elég fura figura vollt, lila póló. lila szoknya és tornacipő.

Azt kérdi tőlem nem e tudom, hogy hol laknak a Wolf Károlyék? Én meg mondtam ,hogy dehogy nem. Ők a szomszédaink. Fél úton el is kisérem, közben beszélgetünk az időröl meg arról amiket vettem a boltban. Majd egy kis idő mulva , észreveszem , hogy nincs sehol. na mindegy nem foglalkoztam vele.

Otthon mesélem anyámnak milyen fura egy nővel talállkoztam , elmondtam milyen vollt, hogyan ölltözködött...stb.

Erre anyám rákérdez: Te nem vollt véletlenül barna haja és zöld szeme?

De igen. honnyan tudod??

3 hete vollt a temetése........

Nag csönd lett hirtelen és eszembe jutott hogy én is ott volltam..

ÉS FEL SEM TŰNT PEDIG ELMONDOM NEKTEK

 HOGY A SZOMSZÉDBAN LAKOTT

 A WOLFÉKKAL.

 

 

Nemrég a barátainkkal szellemet idéztünk...persze csak hülyeségből de senki nemgondolt arra h aznap mifog történni..a netről kinyomtattunk egy papírt idézésekkel és a folyamatokkal:

egy kis plédet leterítettünk és arra ráültünkidéztünk..nemvolt semmi különös,egyben csalódottak is voltunk h nemtrötén semmi félelmetes/izgi dolog.

Egy fél órával utána hűvös szellő járta át a szobát..és mindenkinek furcsa érzése támadt,hangokat is hallottunk és nemvalószínű h csak bebeszéltük mert párperccel utána ahogy kimondtuk h van valaki rajtunk ívül a szobába leesett egy pohár az asztalról ami, majdnem az egyik barátunkat találta el de ő abban a pillanatban állt fel...

utána olvastunk ennek a furcsaságnak:

"ha megérkeznek, hűvös szellő járja át a szobát és az embereknek külön furcsa érzése támad  a szellemmel kapcsolatban"

aznap senki sem mert elaludni.

utána többször is idéztünk de egyszer sem történt ezután ilyen szellemjárás.

 

Egyszer két lány Amanda és Zsófi akik 13 évesek voltak elmenetk egy discóba ! nagyon tetszett nekik bementek táncoltak.aztán éjfél körül elindultak haza felé.(deli hold volt) olvasták az újságban hogy teli holdkor vigyázni kell! nehogy az erdőn keresztül menjenek haza.Zsófi azt monda mi bajunk lehet mennyünk az erdőn hamarabb haza érünk Amanda pedig azt mondta de olvastuk az újságot nem kéne arra mennünk.és a végén úgy döntöttek az erdőn keresztül mennek.egyszer halják hogy valaki jön utánnuk.de csak Amanda halotta.Mondja Zsófi nyugi már csak képzelődsz.Aztán Amanda eltünk.Zsófi kezdett félni.Mindenhol kereste egyszer csak megtalálta felakasztva.Zsófi aztán egyszer csak hátra néz és azt látja hogy közeledik felé valaki és puff megölte

 

Két lány kivesz egy szobát egy hotelba.Az egyik elmegy bulizni a másik otthon marad mert fáradt.A lány elindul de visszafordul a táskájért de nem kapcsolta fel a lámpát nehogy felkeljen a barátnője.Buli végén jönne haza a lány de a hotel tele van rendőrökkel.Nagy nehezen bemegy a szobályukba ahol a halott barátnőjét látja és a falon vérrel felirva hogy:Ugye,hogy mijen jó,hogy nem kapcsoltad fel a lámpát?

 

Az EzerArcuGyilkos

1.rész

Egyszer két barátnő Pintye Viki és Soós Bianka elmentek bulizni! Biankával elment a pasija Józsi is. De sajnos Vikinek nem volt pasija mert a beve miatt mindenki csúfolta és azt mondta egyszer mindenki:

Osztály: Nézzétek ott van a Pinty

Sára (osztályból az egyik lány): De hogy! Ő Pintyus Vikusz Szaurusz Galambusz

Viki: Hagyattok már békén!!!!!! *elmegy a mosdóba sírni*............

Térjünk vissza a bulis részhez:

Bianka egyik barátnőjénél volt a buli ami ép hallowen volt!

*Mindenki táncol,twisterezik....a végére jól elfáradtak...*

*mindenki berugott*

*Sára kimegy a mosdóba* és meglát a fürdőkádba egy hulla fejet és fölé van írva vérrel hogy:

MEGHALSZ!!!!!!

Sára: *ordít*

*a többiek befutottak a mosdóba*

Tamás annyira berugott hogy megfogta a hulla fejét és oda dobta Claudiának!

Clau annyira megijedt hogy a wc-be bedobta a fejet!!

Claudia amikor a wc-be dobta a fejet leakarták húzni de nem sikerült. A fej csak forgott és mindenhova csak vért fröcskölt.és amikor a wc.be elált a víz akkor a fejel együtt kijött egy...!!!!!lekapcsolodott a villany és amikor a ... kijött a wc.ből elkezdet nevetni. a többiek nem tudták ki nevet sorba mindenkit végig kérdezet Sára:

Tamás te voltál?    -Nem

Clau te?  -Nem

Pinyte? -Nem

Bianka?  -Nem

.................................

és egyszer csak megszólal a ...

ÉN VOLTAM!!!!!

mindenki elkezdett sikitani. a szomszéd oda rohant hozzájuk és felkapcsolta a lámpát és nem látott senkit csak Clau,Bianka,Tamás,Pinyte,Sára.......................................fejét.

Másnap a nyomozok oda mentek a gyilkoság tetszinhelyéhez és láttak egy fényképet ami több kis kockából állt és a ...rajta volt több millió fejel.A nyomozók kitaláltak a ...-nak egy nevet: az EZERARCÚ GYILKOS. látták hogy meghalt ő is valahogy. de 1 ével később újra meglátták az EZERARCÚ GYILKOS-t az egyik nyomozó fejével akit 1 ével ezelőtt megölt.

 

Egy osztály tragikus története

egynap egy osztály elment kirándulni az osztályfőnökükkel.Egy közeli erdőben ütöttek tábort.Este lefeküdtek aludni de az egyik fiú kiment hogy megijessze a lányokat.Furcsa hangokat hallott a bokorból.Odament a bokorhoz é ekkor egy fekete alak ráugrott és megölte.Reggel holtan találtákmeg.Kb 5 cm-s csíkok húzódtak 8 méterig és utána eltüntek.A fiúk nem tudtak semmiről.2. nap  éjszakáján a telihold sárga volt és fény vete körül.Már éjfél körül járt amikor az egyik fiú felébredt a faházban és meglátott egy nagy feketés alakot az ablakban.Gyorsan felakart ébreszteni mindenkit de a többiek már javában aludtak.Ekkor a szörny ami egy nagy emberevő növény, eg hibrid volt.Csak a mozgó embereket látta.A fiú reggel felébredt és azt hitte az egészet csak álmodta de amikor felakart kelni észre vette hogy körülötte minden csupa vér.Benézett a takaró alá de nem tudott felkelni mer nem voltak lábai sem kezei és lassan elvérzett.A növény visszament a bokorba.3. nap reggel a lányok felkeltek és az egyiküket elkapta és tudták hogy megfogja ölni ezért vissza rántották.Este a növény már nem jött vissza de az egyik lány elment a közeli kúthoz és vizet akart hozni.Lenézett a kútba és egy fekete hajú lány űlt benne.Berántotta a kútba és megölte.Aznap este a lányok már nemtudtak elaludni ,összepakoltak és elfutottak.Amikor hazaértek már reggel volt és a hiradóban egy rettenetes dolgot mutattak."Egy erdei táborban egy tömeggyilkos járt és mindenkit megölt akit csak talált.Egyetlen túlélő volt az osztályfőnök akinek sűrgős ügyben elkellett utazni és  4 lány akik aznap este elmenekűltek"De a gyilkost soha többé nem látták azt mondják még ma is az erdőben van és áldozatait keresi.

 

Ez a történet a tavalyi osztálykiránduláson történt meg...ha nem lettem volna ott, és nekem mesélik, el sem hiszem. Az egész úgy kezdődött, hogy amikor megérkeztünk a szálláshelyre, a fiúkkal megbeszéltük, hogy este, pontban éjfélkor átjönnek a mi házun kba üvegezni :). és csak kb. 4-kor mennek vissza a házukba. De jött az este! Amikor a tanárok zuhanyoztak (a tanároka fiúknál voltak), szóval, amikor fürödtek a tanárok, ki akartuk nyitni a teraszajtót, ahová lépcsővel lehetett felmenni, és BE VOLTZÁRVA! pont ekkeo felhívtak a fiúk, hogy az ajtó náluk is be van zárva!! Nagyon beparáztunk! Egymás szobáiba szaladgáltunk át, és sikítoztunk. Ekkor az egyik osztálytársam, Anett beszaladt a szobába, és mondta, hogy látott egy alakot elmenni terasz előtt! meg egy kezet láttak az ablak előtt! Később egyszer csak egy kuka valahogy odakerült a teraszra...kimentünk a terasz elé, láttuk, hogy a fiúknál ég a villany. Küldtek nekünk egy SMS-t, hogy fél óra múlva jönnek át! visszaküldzük, hogy OK! de ne jöttek. Közben már hangokat hallottunk, az alsó emeletről, a FIÚK HANGJÁT! Azt mondták, hogy könnyen átértek, azt hitték, nehezebb lesz! De még mindig nem jöttek! 1-kor az egyik fiú ismét SMS-t küldött, hogy a többi a fiú elaludt, de ő még fönn van...a rejtélyesen bezáródótt ajtós, sötét házban...De azt mondta, hogy jön...vártunk...vártunk...vártunk. de nem jött. Aztán még mindig be voltunk parázva, nem tudtunk aludni! Nekem már nem volt hely a nagy franciaágyon, ezért a földre feküdtem, beláttam az ágy alá...gondoljátok, hogy be voltam xarva, de aztán felkelt 1osztálytársam, és szorított egy kis helyet.És elaludtam...Másnap reggel, amikor felkeltünk, az ajtó még mindig zárva volt, és a tanárok erről az egész éjszakai dologról SEMMIT NEM TUDTAK!!!

 

kislány vett egy babát ami kettőt mutat

éjszaka hangokat hall:már itt vagyok az ágyadnál nem érdekli alszik tovább

már itt vagyok a lábadnál nem érdekli alszik tovább

már itt vagyok a párnádnál

a baba levágte a csaj fejét

reggel a 3at mutat

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!