Bejelentés


csak csajok oldala csajos cuccok és egyéb dolgok


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Szeretnél jól kinézni az iskolai vagy a myvipre  vagy a facebbokra stb..-re szánt fotókon?

Akkor kövesd ezt a pár utasítást és máris úgy nézel majd ki mint egy ünnepelt filmsztár!

 

1. Állj megfelelően!

Ne görcsölj! Állj lazán, kényelmesen mindkét lábadra, majd helyezd a testsúlyod az egyik oldalra, így nem fogsz billegni.

Tipp: Ha nem fordulsz teljes testeddel a kamera felé, sokkal karcsúbbnak látszol majd a fotón! Gyakorold a tükör előtt!

2. Testtartás

A fotózáskor legyen minél természetesebb a testtartásod. Engedd le a vállad, a hátad legyen egyenes, az állad nézzen előre, és feszítsd meg a tested. Nem tudod, hogy kell? Hajolj előre, mint egy marionettbábu, és képzeld el, hogy a bábjátékos felfelé húzza a fonlalat.

3. Fel a fejjel

Ugye nem akarsz tokás képet? Akkor emeld fel kicsit a fejedet! Hogy azért nagyképűnek se látszódj, gyakorold a tükör előtt. A fejedet enyhén billentsd félre.

4. Mi legyen a kezeddel?

Ez mindig bejön: tedd a derekadra az egyik kezed, a másikat lógasd le lazán magad mellé, vagy ereszd kicsit mélyebbre, a csípődre. Persze zsebre is teheted, így nagyon vagány leszel.

5. Minél barátságosabban!

Csábosan akarsz belenézni a kamerába? Szinte biztos, hogy balul sül el a dolog. A széles mosolynál semmi sem lehet csábosabb! S hogy ne legyen se tól mű, se arcra fagyott vigyor, mosolyogj hanggal! Hogy kell? Kattintáskor "csíz" helyett mondd "égszínkék"!

6. Pálmák és társaik

Ügyelj a kép hátterére! Előfordulhat ugyanis, hogy pálma nő ki a fejedből, ha olyan kép a hátad mögött! Elkerülheted az efféle malőröket, ha megkéred a fotóst, vagy ő téged, hogy menj arrébb pár lépést.

7. A hajtrükk

A profi fotósok szélgépet használnak, ezzel fújják meg a model haját. A jó tartás érdekében hajtsd le a fejed, rázd meg a hajad, majd egyenesedj ki, és dobd hátra. Fogadjunk, hogy jó lesz a frizurád!

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!